Låssmed

Iförrgår när vi kommit fram till campingen vi skulle bo på så plockar vi ur bilen för att laga mat och då säger Sandra att hon inte hittar bilnyckeln.. Efter att ha letat igenom bilen 4ggr slängt ut allt ur bilen o letat i gräset på nästan hela campingen så inser vi att vi har ett problem för det är vår enda nyckel..

Vi bestämmer oss för att sova på saken o se om vi hittar den till morgonen efter. Fredag morgonen hittar vi fortfarande den inte o alla är otroligt hjälpsamma i detta land så med hjälp av ett canadensiskt par, en lite smått mystisk campingdam som bara dykt upp lite här o var och vår glade nz campinggranne inser vi att den är borta för alltid 🙁 så camping ägarens son kommer förbi o försöker tjuvkoppla bilen åt oss så vi kan köra den till en låssmed men det går tyvärr inte, såå vi fick glatt betala den trevlige låssmeden så han körde ut till oss på campingen o fixade nya nycklar på plats. Gick hur fort o smidigt som helst men sura pengar.. Innan snubben åker säger han att vi var hans första uppdrag på den campingen för säsongen, han brukar få åka minst 10ggr varje sommar dit så vi är inte ensamma iaf! 😉

Snygg bil hade han!

Snygg bil hade han!

En reaktion på “Låssmed

  1. Asså… helt ärligt så måste jag ju säga att min slarvighet ledde till ett spännande äventyr! Så jag känner att denna negativitet är lite oförtjänad….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *