Hjulen lossnar

När vi sagt hejdå till våra trevliga grannar åkt vi in till Auckland lite snabbt o gick in på IEP kontoret för lite rådgivning o free wifi av våra trevliga reseplanerar hjälpmänniskor. Det besöket slutade dock med att vi alla bokade in oss för ett fallskärmshopp i Lake Taupo. De andra övertalade mig att göra ett hopp också, hade annars inte tänkt göra det igen eftersom ja redan hoppat två gånger tidigare men Ritchell på IEP sa att det är väldigt fint att hoppa över sjön i Taupo, så det blev ett hopp bokat till alla.

Efter det åker vi vidare mot Whangamata och när vi kommit ut på motorvägen tycker Viktor och jag som sitter bak att det skakar lite väl mycket i bilen men tänker inte mer på det förens det börjar liksom vibrera i panelerna på ett lite obehagligt sätt.. O då kör en bil upp jämsides med oss o vinkar, Sandra som kör har trott att han bara försökt köra om henne ett tag men han har försökt meddela oss att vårt högra bakhjul håller på att flyga av.. Kan förklara skakningar lite grann. Så vi stannar o han förklara vart vi kan hitta en mack som kan hjälpa oss att skruva fast hjulet igen för vi har inga verktyg överhuvudtaget i bilen märkte vi då. Mannen sa bara att vi haft en väldig tur. Efter det fortsatte vi mot Whangamata med en mycket mer stabil bil!

Fast skruvad igen

Fast skruvad igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *