No more Mazda

Den 23e på morgonen gjorde vi oss redo för att åka upp längs västkusten till hot water beach där vi tänkt stanna o fira jul… men… När vi är utanför Thames så börjar vår bil låta lite konstigt i växlarna vi kör en bit till men bestämmer oss för att stanna o märker då att bilen är nog lite överhettad, mätaren har inte visat något men den är väldigt mycket för varm. Så återigen vi stannar på en mack o efter en stund kollar vi allt ja såg dock inget fel på nått det fanns olja det var vatten i men ändå var nått fel. Såå när vi ska backa ut från macken bestämmer sig bilen för att han har backat tillräckligt i sitt liv.. Blir att putta men den går framåt fortfarande lite lycka iaf! Vi hittar en mekaniker som heter Les han lagar både bilar och diverse trädgårssmaskiner, kände mig lite som hemma där 🙂 Les går igenom bilen o sen dödsförklarar han vår fina Mazda :O växellådan är helt kaputt o motorn låter ej så bra det kommer att kosta mer att laga den än vad den är värd.. 🙁 

Jag var bara tvungen att filma mina resekamrater när vi fått domen för jag tyckte det hela blev lite komiskt 😉 Sandra o Viktor sörjer o Marzel sörjer på sitt eget sätt med sitt munspel.. Ni fattar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *