Strandade i Thames..

Eftersom vi nu är strandade här i Thames och allt är stängt jul o nyår bestämde vi oss för att stanna på detta hostel o fira nyår också.

Tittar lite på begagnade bilar, andra olika transportmöjligheter, jobb o njuter av ett riktigt kök o varm dusch innan vi bestämmer vad vi ska göra härnäst.

Tills affärerna/bilsäljarna öppnar försöker vi underhålla oss så gott det går här, såå häromdagen var vi o såg den nya Star Wars! De andra tre har sett framemot att få se denna film jätte länge, jag känner väll la lite att Star Wars är bra men det är ju inte livsviktigt precis.. Så när filmen är slut o dom går o riktigt nörddiskuterar varenda scen i filmen o frågar mig vad jag tyckte om något kommer inte ihåg vad.. Skapar mitt svar total tystnad o typ ni vet när folk bara står o dum gapar och tittar på dig som om de inte förstår vad de tittar på, det var lite roligt faktiskt! De är nämligen så att jag tyckte det var en väldigt trevlig omväxling från det riktigt asljusa varma utanför att sitta i den svala mörka salongen såå jag somnade en liten stund i slutet.. Detta var totalt obegripligt för dom andra men som sagt lite underhållande för mig 😉 I vilket fall tycker ja filmen var bra o sevärd!

DSC_0184

En reaktion på “Strandade i Thames..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *