Castaway hostel

I Cairns var vi lääänge.

I lite över en månad bodde vi på hostelet Castaway backpackers, ett väldigt mysigt litet familjeägt ställe. Vi träffade många nya vänner som troligtvis kommer att dyka upp på besök i Sverige i framtiden!

Så vad gjorde vi i en månad? Kortfattat, jag har ingen aning? Bilen var hos mekanikern tre gånger, många samtal och express post till transportstyrelsen om ägarbyte på bilen, mycket biljard spelande och massa mat.

På onsdagar gick vi ut många från hostelet till Whoolshed, gratis Pizza kväll ?

Några kvällar spelade vi volleyboll nere vid stranden, men det fick vi sluta med efter att bollen offrats till krokodilerna i havet

När Anne lämnade hostelet ville hon göra det ordentligt så hon målade blommor på hela innergården, jag fick hjälpa till ?

Tapas kväll, alla lagar något och sedan får alla smaka på allt. Vi provade något nytt och gjorde blomkåls hot wings. Då det var många laktos allergiker, vegetarianer och veganer vid bordet, var allt veganskt.

Vi hade det väldigt trevligt i Cairns och saknar det redan, men nu börjar resandet på allvar i stället och det ser vi väldigt mycket fram emot!

En reaktion på “Castaway hostel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *