Från Cindy & Sam

För ca 1,5 månad sedan lämnade Cindy och Sam oss efter ett 11 dagars besök, då vi åkte på äventyr mellan Sydney och Melbourne.

Så här under kommer nu en summering från Cindy och Sam, där de berättar vad de tyckte om sin resa.

 

För ungefär 6 månader sen bestämde jag och Sam att vi skulle åka och hälsa på Sara och Viktor i Australien. Sagt och gjort landade vi i Sydney den 18:e januari.

Ingen av oss hade gjort en liknande resa innan och det skulle bli spännande att testa något nytt. Att resa i en campervan. Vi hade läst på innan och var förberedda på att alla bekvämligheter som vi var vana vid inte skulle finnas till vårt förfogande. Men det var något nytt och därför något spännande för oss.

Det var en resa som vi inte kommer att glömma. Vi lagade middagar i Saras och Viktor mysiga kök och hade mysiga kvällar ute. Vi sov i vår campervan. Det var som att sova i en koja när man var liten. Supermysigt. Tills vi började prata om yxmödare… Jag låste alla dörrar i flera nätter, men eftersom det var så varmt slutade jag bry mig om det till slut. Vi duschade utomhus fler gånger än inomhus. Vi åt efterrätter efter nästan alla måltider och åt snacks i bilen när vi körde. Vi kommunicerade med varandra med hjälp av walkie-talkies under bilfärden. Sara och Viktor sjöng så vackert när vi körde förbi djur som inte följt trafikreglerna.

Vi reste med Sara och Viktor i totalt 11 dagar. Under dessa dagar hann vi med massor! Mycket av vad vi gjorde dokumenterades med hjälp av Sams drönare, min videokamera och Saras och Viktors kamera. När vi kom hem klippte jag ihop en amatörfilm för att minnas allt roligt vi hann med under den korta tiden.
Tack Sara och Viktor för sällskapet och för att ni var dem bästa guiderna!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *